10 år senere

For nylig var jeg ude at fotografere en dansk direktør i anledning af hendes kommende 50 års fødselsdag. Vi havde ikke mødtes før, så hun havde checket min webside inden jeg kom. Med et smil på læben sagde hun at hun håbede jeg havde meget travlt, underforstået så travlt at jeg ikke havde tid til at opdatere min hjemmeside, for ellers var der noget helt galt .. alle mine ofre sad enten ikke længere i deres job, eller var døde!

Det er snart 10 år siden jeg fik lavet min hjemmeside. Dengang var vi en del der mente at nettet var godt til distribution af billeder, men ikke velegnet til promovering. Jeg var tidligt ude med digitale optagelser, så jeg synes også jeg måtte være fremme med en webside, trods alt, og fik programmeret en i Flash .. det nye sort. Det har betydet at jeg ikke selv har kunne vedligeholde den, så det er den stort set ikke blevet.

Nu er de fleste enige om at det meste promovering i dag foregår på nettet, ikke på websider men primært på sociale medier og blogs. Traditionelt er fotografers websider en on-line portfolio som interesserede kan blade i, når de på en eller anden måde har fundet frem til den. Det er min nye side også, men forsiden her er en blog hvor jeg vil skrive om fotografi, medier, jobs og hvad der ellers optager mig.

Når jeg har været så længe undervejs er det også fordi jeg siden 2010 har jeg skrevet en blog om mountainbiking, MTBlog.dk, og i et år skrev om fotografi på Journalistens blog .. og det har været rigtig sjovt. Men nu er det på tide at skrive noget mere om fotografi, og selv styre det.

Ud over bloggen er selve siden heller ikke tænkt som en statisk portfolio, men mere som et skiftende øjebliksbillede af min produktion og mine oplevelser. Velkommen til siden!